Sunday, May 11, 2008

I am MANOUCHER AHMADI


منوچهر احمدی متولد ۱۳۲۸ از اصفهان..بزرگ شده تهران
تحصیلات : دیپلم متوسطه..دانشگده حقوق دانشگاه تهران نیمه تمام ؛ به خاطر فعالیت سیاسی..
فعالیت درسینما با بازی درفیلم کوتاه ؛؛ما از راه دیگری می رویم ؛؛ نویسنده وکارگردان ..ابراهیمی
محصول ؛؛ کانون پرورش فکری کودکان؛؛ وآغاز فعالیت در سینمای موج نو ؛؛سینمای هنری ؛؛با کارگردان هایی
که آغاز گر این راه بودند.

ناصر تقوایی « قصه خیابان دراز » و صادق کرده »
..مسعود کیمیایی « قیصر ..و « داش آکل »
شاپور قریب « خروس »
هادی صابر « این گروه محکومین »
امیر نادری « مرثیه »
عبدالله غیابی « میراث »
شهرزاد « مرم ومانی »
اکبر صادقی « شمر »
نادر ابراهیمی « صدای صحرا » ..و سریال ۳۶ ساعته « آتش بدون دود »
در سال ۵۷ کارگردان وبازیگری فیلمی به نام « موج طوفان » ؛ قصه ای از؛؛استاین بک ؛؛ نویسنده آمریکایی.به نام « مروارید »و بعد مهاجرت به آمریکا. تهیه وکارگردانی وبازی در فیلمی به زبان فارسی
« معصومیت های از دست رفته » که بخاطر مسایل حقوقی ؛ زمین گیر شد.
درسال ۱۳۸۰ بازگشت به ایران وبازی در فیلم های
« بلوغ » به کارگردانی جعفر جوزانی .
« عشق طاهر » از محمد علی نجفی..
باز گشت دوباره به آمریکا ...فعالیت در آمریکا با ساختن دو فیلم به زبان انگلیسی به نام های

« Scent of Harvest »
« tuesday or maybe another time »
ودر تدارک سومین فیلم در ایالت آلاسگا به نام
« 4th- avenue »....

کمر بند سیاه جودو.. از ؛؛ اوکیناوای ژ اپن ؛؛
کوه نوردی ؛؛ سازمان کوه نوردی ابر مرد ؛؛
اسب سواری: ترکمن صحرا..

Manoucher Ahmadi began his film career in 1970. His great talent and well-timed entry into Iran's 'new wave' of filmmaking quickly won him tremendous success and critical acclaim. With a keen skill and interest in the truthful portrayal of social problems, Mr. Ahmadi became distinguished as one of Iran's most compelling actors. His numerous starring roles in non-commercial films attest to his success. The International Film Festival circuit particularly recognized Mr. Ahmadi's talents when they witnessed his moving portrayal of a released prisoner in Marsieh (Lamentations), a film that was banned from exhibition in Iran for its all-too-realistic portrayal of poverty. In 1980, Manoucher Ahmadi moved to the United States to support his family, who were studying there. Over the past decade, he has been pursuing independent film production.


Filmography
ACTOR
  1. Tuesday or Maybe another time (2012)
  2. The Scent of Harvest (2002)
  3. Bolugh (2000)
  4. Taher (1999)
  5. Masoumiat-haye Az Dast Rafte (1997)
  6. Moje toufan (1981)
  7. Maryam o Mani (1979)
  8. Marsieh (1978)
  9. In Grouhe Mahkoomin (1977)
  10. Shemr (1977)
  11. Miras (1976)
  12. "Atash bedune dood" (1975) TV Series (Galan Oja)
  13. Ghesseye Khyabane Deraz (1974)
  14. Sedaye Sahra (1974)
  15. Sadegh Kordeh (1973)
  16. Khurus (1973)
  17. Dash akol (1971)


DIRECTOR
  1. Tuesday or Maybe another time (2012)
  2. The Scent of Harvest (2002)
  3. Masoumiat-haye Az Dast Rafte (1997)
  4. Moje toufan (1981)


PRODUCER
  1. Tuesday or Maybe another time (2012)
  2. The Scent of Harvest (2002)
  3. Masoumiat-haye Az Dast Rafte (1997)
  4. Moje toufan (1981)


WRITER
  1. Tuesday or Maybe another time (2012)
  2. The Scent of Harvest (2002)
  3. Masoumiat-haye Az Dast Rafte (1997)
  4. Moje toufan (1981)

No comments:

Post a Comment